ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Δίπλα από τα περισσότερα πεδία υπάρχει ένα ερωτηματικό σε γκρι φόντο. Είναι οδηγίες για να συμπληρώσετε σωστά το κάθε πεδίο. Στα κινητά οι οδηγίες είναι αυτόματα ορατές. Ακολουθήστε τις πιστά. Ως βασικό σας οδηγό να έχετε ότι όπου πρέπει να συμπληρώσετε στοιχεία, αυτά θα πρέπει να είναι σε Ελληνικά πεζά (μικρά) με σωστό τονισμό - ή κεφαλαία όπου σας ζητηθεί.  Δώστε μεγάλη προσοχή στην ορθογραφία!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγραφή θα περάσει από έλεγχο στοιχείων. Η αποδοχή της μετά το έλεγχο θα σας σταλεί με email εντός 1-2 ημερών. ΜΗΝ ξεχνάτε να βλέπετε το email σας!

Τσεκάρετε τα social media στα οποία έχετε προφίλ και συμπληρώστε τα αντίστοιχα link παρακάτω. Συμπληρώστε τουλάχιστον ένα από τα προφίλ σας.
Συμπληρώστε από 1 ως 3 κατηγορίες ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντινές γίνεται στις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μόνο το κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο για την ώρα: Τα υπόλοιπα πεδία μπορείτε να τα συμπληρώσετε και μετά την έγκριση του προφίλ σας. Κανένα από τα παρακάτω στοιχεία ΔΕΝ θα είναι ορατό σε τρίτους - εκτός από την διευθυντική ομάδα της #BRANDUP. Είναι όμως απαραίτητα για την καταβολή των αμοιβών σας κάθε μήνα.

#BRANDUP MESSENGER