ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Δίπλα από τα περισσότερα πεδία υπάρχει ένα ερωτηματικό σε γκρι φόντο. Είναι οδηγίες για να συμπληρώσετε σωστά το κάθε πεδίο. Στα κινητά οι οδηγίες είναι αυτόματα ορατές. Ακολουθήστε τις πιστά. Ως βασικό σας οδηγό να έχετε ότι όπου πρέπει να συμπληρώσετε στοιχεία, αυτά θα πρέπει να είναι σε Ελληνικά πεζά (μικρά) με σωστό τονισμό - ή κεφαλαία όπου σας ζητηθεί.  Δώστε μεγάλη προσοχή στην ορθογραφία!

Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφή σας είναι η δημιουργία λογαριασμού (δωρεάν) στην WestStein Mastercard. Διαβάστε παρακάτω τον τρόπο (θα σας πάρει 5 λεπτά) και μετά ξεκινήστε την εγγραφή σας. Ο λόγος που επιλέξαμε την WestStein Mastercard είναι διότι πληρώνουμε αυτόματα και ταυτόχρονα όλα τα μέλη μας, σε real time (βλέπετε τα χρήματα σας αμέσως στον λογαριασμό σας) και χωρίς προμήθειες. Επίσης είναι και από τους διαφημιζόμενους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, άρα και εσείς!

SOS: Για να εγκριθεί το προφίλ σας θα πρέπει να είστε άνω των 18, να έχετε ανοικτό τον λογαριασμό σας στο instagram και να έχετε συμπληρώσει σωστά την εγγραφή σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγραφή θα περάσει από έλεγχο στοιχείων. Η αποδοχή της μετά το έλεγχο θα σας σταλεί με email εντός 1-2 ημερών. ΜΗΝ ξεχνάτε να βλέπετε το email σας και στα spam (ανεπιθύμητα)!

ΝΑ διαβάσετε τα FAQ (πάνω δεξιά στο μενού) και μετά την αποδοχή της εγγραφής σας στο μενού θα δείτε τα MYTOOLS και MANUAL στα οποία θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε και θα σας λυθεί κάθε απορία! Μετά την αποδοχή της εγγραφή σας, ολοκληρώστε το προφίλ σας με φωτογραφίες κ.α. Καλή αρχή!
Τσεκάρετε τα social media στα οποία έχετε προφίλ και συμπληρώστε τα αντίστοιχα link παρακάτω. Συμπληρώστε τουλάχιστον ένα από τα προφίλ σας.
Συμπληρώστε από 1 ως 3 κατηγορίες ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντινές γίνεται στις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στην WestStein Mastercard. Θα σας πάρει μόνο 5 λεπτά.  Ο λογαριασμός ενεργοποιείται αμέσως και εντός 15 ημερών θα λάβετε και την Mastercard σας για να κάνετε αναλήψεις από τα ΑΤΜ και αγορές online & offline. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην WestStein και παραλάβετε την κάρτα σας, έρχεστε στο προφίλ σας και γράφετε το IBAN σας και εντός 24 ωρών σας μεταφέρουμε ένα μικρό ποσό για επιβεβαίωση στοιχείων. Κάντε την δωρεάν εγγραφή σας στην WestStein Mastercard εδώ.

Από τα παρακάτω στοιχεία, μόνο το κινητό τηλέφωνο και το ΙΒΑΝ της WestStein είναι απαραίτητα για την ώρα: Τα υπόλοιπα πεδία μπορείτε να τα συμπληρώσετε και μετά την έγκριση του προφίλ σας. Κανένα από τα παρακάτω στοιχεία ΔΕΝ θα είναι ορατό σε τρίτους - εκτός από την διευθυντική ομάδα της #BRANDUP. Είναι όμως απαραίτητα για την καταβολή των αμοιβών σας κάθε μήνα.

Sharing is caring!

#BRANDUP MESSENGER